poniedziałek, 20 grudnia 2010

WOŚP 2011 - SK



O podujati:

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy (Velky Orchester Vianocnej Pomoci) je v Polsku najvacsou mimovladnou organizaciou, ktora prostrednictvom prevadzky vysokospecializovanych pediatrickych nemocnicnych zariadeni a moderneho vybavenia, zachranuje zivoty. Nadacia WOŚP zabezpecuje nakup nemocnicneho vybavenia pre kardiochirurgiu, novorodenecke oddelenia, oddelenia nefrologie a tiez jednotky intenzivnej starostlivosti detskych oddeleni.

Zakladnym cielom organizacie je zachrana zivotov, hlavne zivotov deti, zvysovanie ich kvality zdravia ako aj cinnost v oblasti prevencie neziaducich vplyvov.

Orchester sa stal silnym mediom siriacim ideologiu vludnosti, priatelstva, tolerancie a otvorenosti nielen v Polsku, ale tiez za hranicami.

Tento rok sa uskutocni 19. rocnik Velkeho Finale, Second Life bude hostit tuto udalost uz po stvrty krat. Za posledne 3 roky sa v Second Life vyzbieralo neuveritelnych 1 179 553 L$. Tento rok bude Vas prispevok venovany detom postihnutymi urologickymi a nefrologickymi chorobami. Velke Finale zbierky sa uskutocni dna 9. januara 2011. Pridajte sa k nam!

Aj vdaka Second Life mozete byt sucastnou tejto udalosti. Majte na pamati, ze kazdy jeden L$ je jednym krokom k zdraviu nie jedneho dietata.

Pre viac informacii navstivte WOŚP
Alebo Second Life blog

Chat