poniedziałek, 20 grudnia 2010

WOŚP 2011 - SE


Om målet:

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy (Den stora orkestern för julvälgörenhet) är den största ickestatliga välgörenhetsorganisationen i Polen. Den räddar liv genom att erbjuda barnmedicinska sjukhus med hög standard på den medicinska utrustningen. WOSP-stiftelsen köper utrustning för hjärtoperationer, för tidigt födda barn, tumörsjukdomar, njursjukdomar samt stödjer även intensivavdelningar och småbarnsavdelningar.

Huvudmålet för organisationen är att rädda liv, speciellt barn och att förbättra deras hälsa, liksom att informera och utbilda om hälsa i förebyggande syfte.

Orkestern har också kommit att bli ett starkt medium som sprider ideologin om vänlighet, vänskap, tolerans och öppenhet. Inte bara i Polen utan även utanför landets gränser.

Det här är den 19:e insamlingsfinalen och i Second Life görs det för den fjärde gången. Hittills har de tre föregående finalerna bringat in 1 179 553 L$ i Second Life. I år samlas det i huvudsak in åt barn med urinvägs- och njursjukdomar. Den stora insamlingsfinalen äger rum den 9 januari 2011. Stötta oss!

Tack vare Second Life kan du bli en del av detta. Kom ihåg att varje linden är ett litet steg för att förbättra hälsan och rädda barns liv.

Den officiella hemsidan WOŚP
Wår blogg om välgörenheten i Second Life

Aleks