poniedziałek, 20 grudnia 2010

WOŚP 2011 - FI


Toiminnastamme:

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy -säätiö (Suuri jouluavun orkesteri, lyh. WOSP) on Puolan suurin hyväntekeväisyysjärjestö, joka pelastaa ihmishenkiä hankkimalla julkisille lastensairaaloille modernia lääketieteellistä erityisvälineistöä. WOSP hankkii laitteita lasten ja vastasyntyneiden sydänkirurgia-, syöpä-, munuais- ja tehohoito-osastoille.

Säätiön perustarkoitus on terveydenhuollon tukeminen ihmishenkien suojaamiseksi, erityisesti lasten osalta, sekä terveyden edistäminen niin sairauksien hoidon kuin niiden ennaltaehkäisyn avulla.

WOSP on myös kehittynyt ystävällisyyden, myötämielisyyden, suvaitsevaisuuden ja avomielisyyden aatteen levittäjäksi sekä Puolassa että ulkomailla.

Parhaillaan on menossa WOSP:n 19. loppuhuipentuma Puolassa ja koko maailmassa. Virtuaalimaailma Second Lifessa soitamme neljättä kertaa. Tähänastisissa kolmessa huipentumassa olemme keränneet Säätiölle 1 179 553 L$. Tänä vuonna tuemme virtsaelin- ja munuaisvaivoista kärsiviä lapsia. Loppukonsertti pidetään 9.1.2011. Liity joukkoon!

WOSP:n viralliset sivut (puolaksi ja englanniksi)
Blogimme SL-toiminnasta (puolaksi)

Ali