poniedziałek, 20 grudnia 2010

WOŚP 2011 - CZ


O naší činnosti:

Nadace Velkého orchestru sváteční pomoci je největší nevládní charitativní organizace v Polsku, která pomáhá zachraňovat životy. vybavováním dětských oddělení veřejných nemocnic vysoce specializovanými, moderními lékařskými přístroji. VOSP nadace nakupuje vybavení pro oddělení kardio, novorozenecké, onkologii, nefrologii, stejně jako oddělení mladších dětí a intenzivní péče.

Hlavním cílem nadace je práce v oblasti zdravotní péče, spočívající v záchraně životů nemocných, především dětí a to nejen při zlepšení jejich zdraví, ale i podporou zdraví a prevence nemocí.

Velký orchestr sváteční pomoci se stal nezvyklým úřadem pro mimořádné šíření ideologie laskavosti, přátelství, tolerance, otevřenosti a to nejen v Polsku, ale také za hranicemi naší země.

V současné době probíhá 19. Velké Finále v Polsku a na celém světě. Ve virtuálním světě Second Life je to zatím 4 ročník. Ve třech předchozích ročnících se vybralo a poslalo nadaci celkem 1 179 553 L$. Tento rok hrajeme pro děti s urologickými chorobami a dětskou nefrologii. Velké finále se bude konat dne 09.1.2011. Připojte se k nám!

Oficiální internetové stránky WOŚP
Náš blog o akci v Second Life

Vlkounek